Skip to content
Back to Recipes

Teriyaki lõhe köögiviljanuudlid

Teriyaki lõhe köögiviljanuudlid

Ingredients (2 people):

  • 1 keskmise suurusega suvikõrvits
  • 15 ml vett (±1 spl)
  • 250 g lõhefileed (± 250 ml)
  • 15 ml teriyaki pastat või kastet (±1 spl)
  • 10 ml röstitud seesamiseemneid (±2 tl)
  • Serveerimiseks omal valikul
  • Laimi- või sidruniviil, tšilli- või norihelbed

Preparation time: 10 min.

Cooking time: 2 min. 30 sec.

Difficulty: easy

Preparation:

  • Valmistage Käsispiraalitaja abil suvikõrvitsast spagetid. Asetage Omletivalmistajasse. Raputage peale 15 ml / 1 spl vett.

  • Pange lõhe nuudlitele. Pintseldage peale teriyaki kastet ning puistake seesamiseemnetega üle.

  • Pange kaas peale ning valmistage mikrolaineahjus 2 min ja 30 sekundit 900 vati juures või kuni lõhe on küpsenud, nagu teile meeldib. Soovi korral pigistage peale tsitrust ja puistake peale tšilli- või norihelbeid.

Additional Note: