Ingredients (1 people):
- Röstitud müsli 5-7 portsionit/päeva
- 200 g kaerahelbeid või kaerakliisid (±2 tassi)
- 100 g viilutatud mandleid (±1 tass)
- 30 ml looduslikku õli (päevalill või raps) (±2 spl)
- 100 g mett (±½ tassi)
- Parfee koostisosad iga portsjoni/päeva jaoks
- 100 g maasikaid, vaarikaid, mangot, virsikuid, kiivit või muid pehmeid puuvilju omal valikul
- 15 g suhkrut (±1 spl)
- 250 g maitsestamata jogurtit (±2 tassi)
Preparation time: 15 min.
Cooking time: 17 min.
Difficulty: easy
Preparation:
-
Röstitud müsli ettevalmistamine nädalaks:
- Eemaldage ahjuplaat ja soojendage ahi 160°C konvektsioonirežiimil.
- Segage kausis kokku koostisosad röstitud müsli jaoks spaatli abil, kuni segu on ühtlane.
- Pange servadega silikoonist küpsetusalus külmale ahjurestile või ahjuplaadile ja laotage sisu ühtlaselt kogu pinnale.
- Küpsetage 15 kuni 17 minutit. Segage paar korda küpsemise ajal, kuni saate ühtlaselt pruuni röstitud müsli. (Kasutage silikoonist kindaid ning olge kuumaga ettevaatlik).
- Jätke röstitud müsli kuni täieliku jahtumiseni küpsetusalusele, seejärel hoiustage seda õhukindlas anumas*.
Valige iga päev parfeed valmistades puuvili omal valikul ja segage** suhkruga, kuni teil on ühtlane kaste.
Pange jogurt ja kaste kihiti 550 ml universaalpurki. Täitke kastmekonteineri kork krõbeda müsliga.
Lisage parfeele röstitud müsli, kui on käes aeg seda nautida.
Additional Note:
NÕUANNE.
* Ovaalmahutid on ideaalsed õhukindlad konteinerid, mis hoiavad teie röstitud müsli terve nädala krõbedana.
** SuperSonic Chopper Compact hakkur hakib pehmed puuviljad sekunditega täiuslikuks kastmeks.