Ingredients (4 people):
- 425 g konserveeritud musti ube (loputatud ja kurnatud (±400 g)
- 75 g riivsaia (±¾ tassi)
- 1 punane paprika
- 5 ml küüslaugupulbrit (±1 tl)
- 4 koriandrioksa
- 5 ml soola (±1 tl)
- 1 laim (mahl)
- Serveerimiseks:
- Burgerikuklid, koriandrilehed, viilutatud tomat, viilutatud punane sibul....
Preparation time: 10 min.
Cooking time: 20 min.
Difficulty: easy
Preparation:
Kasutades teratarvikuga SuperSonic Chopper extra abil kõik koostisosad, asetage kõik koostisosad, katke ja tõmmake nööri, kuni need on jämedalt segatud.
Jagage segu võrdselt 4 portsjoniks ja vormige hamburgeripressi abil pätsikesteks
-
Küpsetamiseks MicroPro seeria grilli abil:
-
Pange 2 kotletti MicroPro seeria grilli. Paigutage kaanega grillile/madalasse asendisse ja küpsetage mikrolaineahjus 8 minutit 900 vati juures. Pöörake burgerid ümber ja küpsetage mikrolaineahjus täiendavad 2 min.
- Lisage allesjäänud 2 kotletti, paigtage kaanega grilli/madalasse asendisse ja küpsetage mikrolaineahjus 6 minutit 900 vati juures. Pöörake burgerid ümber ja küpsetage mikrolaineahjus täiendavad 2 min.
-
-
Küpsetamiseks ahjus:
Kuumutage õli suures pannis keskmisel kuumusel. Lisage kotletid praepannile ja küpsetage 5-7 min kummalgi küljel.
-
Ahjus küpsetamiseks:
- Eemaldage ahjurest ja eelkuumutage ahi 190°C (375°F). Asetage silikoonist servadega küpsetusalus külmale ahjurestile.
- Pange kotletid silikoonist küpsetuslehele ja küpsetage 20 minutit, poole peal ümber pöörates.
Serveerige burgerikuklid soovitud lisanditega.
Additional Note: