Skip to content
Back to Recipes

Vegan koriandri-laimi musta oa burgerid

Vegan koriandri-laimi musta oa burgerid

Ingredients (4 people):

  • 425 g konserveeritud musti ube (loputatud ja kurnatud (±400 g)
  • 75 g riivsaia (±¾ tassi)
  • 1 punane paprika
  • 5 ml küüslaugupulbrit (±1 tl)
  • 4 koriandrioksa
  • 5 ml soola (±1 tl)
  • 1 laim (mahl)
  • Serveerimiseks:
  • Burgerikuklid, koriandrilehed, viilutatud tomat, viilutatud punane sibul....

Preparation time: 10 min.

Cooking time: 20 min.

Difficulty: easy

Preparation:

  • Kasutades teratarvikuga SuperSonic Chopper extra abil kõik koostisosad, asetage kõik koostisosad, katke ja tõmmake nööri, kuni need on jämedalt segatud.

  • Jagage segu võrdselt 4 portsjoniks ja vormige hamburgeripressi abil pätsikesteks

  • Küpsetamiseks MicroPro seeria grilli abil:

    1. Pange 2 kotletti MicroPro seeria grilli. Paigutage kaanega grillile/madalasse asendisse ja küpsetage mikrolaineahjus 8 minutit 900 vati juures. Pöörake burgerid ümber ja küpsetage mikrolaineahjus täiendavad 2 min.

    2. Lisage allesjäänud 2 kotletti, paigtage kaanega grilli/madalasse asendisse ja küpsetage mikrolaineahjus 6 minutit 900 vati juures. Pöörake burgerid ümber ja küpsetage mikrolaineahjus täiendavad 2 min.
  • Küpsetamiseks ahjus:

    Kuumutage õli suures pannis keskmisel kuumusel. Lisage kotletid praepannile ja küpsetage 5-7 min kummalgi küljel.

  • Ahjus küpsetamiseks:

    1. Eemaldage ahjurest ja eelkuumutage ahi 190°C (375°F). Asetage silikoonist servadega küpsetusalus külmale ahjurestile.
    2. Pange kotletid silikoonist küpsetuslehele ja küpsetage 20 minutit, poole peal ümber pöörates.
  • Serveerige burgerikuklid soovitud lisanditega.

Additional Note: