Skip to content
Back to Recipes

Koriandri-jalapeñoga kanaburgerid

Koriandri-jalapeñoga kanaburgerid

Ingredients (4 people):

  • 4 rohelist sibulat (jämedalt tükeldatud)
  • 1 koriandri kimp
  • 1 jalapeño (seemnetega)
  • 2 küüslauguküünt
  • 450 g kana- või kalkunihakkliha
  • 1 laim (koorituna ja pressituna)
  • 5 ml jahvatatud köömneid (±1 tl)
  • 5 ml jahvatatud paprikat (±1 tl)
  • 50 g riivitud juustu omal valikul (±½ tassi)
  • Maitsestamiseks soola ja pipart
  • Serveerimiseks
  • Burgerikuklid, guacamole, lehtsalat, viilutatud tomat, viilutatud punane sibul, Mehhiko terav kaste...

Preparation time: 15 min.

Cooking time: 16 min.

Standing time: 10 min.

Difficulty: easy

Preparation:

  • Pange SuperSonic Chopper Extra hakkurisse roheline sibul, koriander, jalapeno ja küüslauk ning hakkige peenelt.

  • Pange Chopperis hakitud sisu ja kõik ülejäänud koostisosad segamiskaussi ja segage, kuni segu on ühtlane.

  • Jagage segu võrdselt 4 portsjoniks ja vormige hamburgeripressi abil pätsikesteks*.

  • Küpsetamiseks MicroPro seeria grilliga:

    Pange kotletid MicroPro seeria grilli. Pange kaas grillile/madalasse asendisse ja küpsetage mikrolaineahjus 4 minutit 900 vatil. Pöörake pätsikesed ümber ja pange veel 4 minutiks mikrolaineahju või kuni need on kuldpruunid ning küpsetage sisetemperatuurini 74°C / 165°F. Korrake ülejäänud 2 kotletiga.

  • Ahjuplaadil küpsetamiseks:

    Kuumutage suur praepann keskmise kuumuseni, lisage vajadusel väike kogus õli. Küpsetage burgereid 5-6 minutit. Pöörake need ümber ning küpsetage 5-6 minutit või kuni burgerid saavutavad sisetempreatuuri 74°C / 165°F.

  • Eemaldage burgerid pannilt ja laske neil enne serveerimist 5-10 minutit seista.

  • Serveerige kotlette burgerikuklite vahel soovitud lisadega.

Additional Note: