Ingredients (4 people):
- 4 rohelist sibulat (jämedalt tükeldatud)
- 1 koriandri kimp
- 1 jalapeño (seemnetega)
- 2 küüslauguküünt
- 450 g kana- või kalkunihakkliha
- 1 laim (koorituna ja pressituna)
- 5 ml jahvatatud köömneid (±1 tl)
- 5 ml jahvatatud paprikat (±1 tl)
- 50 g riivitud juustu omal valikul (±½ tassi)
- Maitsestamiseks soola ja pipart
- Serveerimiseks
- Burgerikuklid, guacamole, lehtsalat, viilutatud tomat, viilutatud punane sibul, Mehhiko terav kaste...
Preparation time: 15 min.
Cooking time: 16 min.
Standing time: 10 min.
Difficulty: easy
Preparation:
Pange SuperSonic Chopper Extra hakkurisse roheline sibul, koriander, jalapeno ja küüslauk ning hakkige peenelt.
Pange Chopperis hakitud sisu ja kõik ülejäänud koostisosad segamiskaussi ja segage, kuni segu on ühtlane.
Jagage segu võrdselt 4 portsjoniks ja vormige hamburgeripressi abil pätsikesteks*.
-
Küpsetamiseks MicroPro seeria grilliga:
Pange kotletid MicroPro seeria grilli. Pange kaas grillile/madalasse asendisse ja küpsetage mikrolaineahjus 4 minutit 900 vatil. Pöörake pätsikesed ümber ja pange veel 4 minutiks mikrolaineahju või kuni need on kuldpruunid ning küpsetage sisetemperatuurini 74°C / 165°F. Korrake ülejäänud 2 kotletiga.
-
Ahjuplaadil küpsetamiseks:
Kuumutage suur praepann keskmise kuumuseni, lisage vajadusel väike kogus õli. Küpsetage burgereid 5-6 minutit. Pöörake need ümber ning küpsetage 5-6 minutit või kuni burgerid saavutavad sisetempreatuuri 74°C / 165°F.
Eemaldage burgerid pannilt ja laske neil enne serveerimist 5-10 minutit seista.
Serveerige kotlette burgerikuklite vahel soovitud lisadega.
Additional Note: