Ingredients (30 people):
- 500 g poolmagusaid šokolaaditükke (± 3 tassi)
- 100 g väikeseid vahukomme (± 2 tassi)
- 360 g purk magustatud kondenspiima
- 30 g soolata võid (± 2 spl)
- 1 näpuotsatäis soola
- 5 ml vaniljeekstrakti või mistahes muud maitseainet (± 1 tl)
- Valikulised katted
- Hakitud pähklid
Preparation time: 10 min.
Cooking time: 2 min.
Standing time: 2 h
Difficulty: easy
Preparation:
Pange Stack Cooker 1,75 l pajaroanõu või MicroCook Round 2,25 l nõu põhja šokolaaditükid, vahukommid, magustatud kondenspiim, või ja sool. Katke ja hoidke 1 minut mikrolaineahjus 900 vati juures. Segage õhukese silikoonkaabitsaga ja korrake seni, kuni kõik on täielikult sulanud. Sobib ka see, kui vahukommid ei ole täielikult sulanud.
Valage kompvekisegu EZ Speedy nõusse, lisage vaniljeekstrakt ja valikulised katted. Katke kaanega ja segage 2. käiguga seni, kuni kõik on täielikult segunenud ja ühtlane.
Asetage SBF Rectangular nõu Freezer Mates suurde madalasse 2,25 l nõusse.
Valage segu SBF Rectangular nõusse ja ajage see silikoonkaabitsaga ühtlaselt laiali.
Asetage külmkappi 1-2 tunniks või seni, kuni segu on tahke.
Lõigake 30 väikseks tükiks.
Additional Note: