Skip to content
Back to Recipes

Laimivaht

Laimivaht

Ingredients (4 INIMESELE):

  • 100 g grahami kreekereid (10 kreekerit)
  • 25 g võid (külmana ning väikeste kuubikutena) (±2 tbsp)
  • 220 g toorjuustu (pehmet) (±8 oz)
  • 140 ml magustatud kondenspiima (±⅔ tassi)
  • 150 g laimi Kreeka jogurtit või maitsestamata jogurtit (±½ tassi)
  • 4 laimi* (pressitud) (±60 ml / ¼ tassi)
  • Serveerimiseks
  • Laimikoor
  • Vahukoor

Preparation time: 15 min.

Cooking time: 0 min.

Difficulty: easy

Preparation:

  • Lisage graham-kreekerid ja külm või SuperSonic Chopper Extra hakkurisse, mis on varustatud lisateraga, katke ja tõmmake nööri, kuni sisu on peeneks hakitud. Pange segu eraldi kaussi ning pange kõrvale.

  • Vahu valmistamiseks: Lisage puhtasse SuperSonic Chopper Extra hakkurisse, mis on varustatud labadega, pehmendatud toorjuust, kondenspiim ja jogurt, katke ja tõmmake nööri, kuni see on täielikult segunenud.

  • Asetage lehtri kinnitusosa kaanele suletud asendisse. Valage laimimahl lehtrisse ja pöörake see avatud asendisse. Tõmmake juhet ja laske see vahu sisse.

  • Serveerimiseks: Jagage ühtlaselt graham kreekerite segu ja pange 4 Tassi (umbes 20 g / ±k tassi portsjoni kohta), seejärel jagage ühtlaselt laimivaht ja lisage see graham-kreekerite kihi peale (umbes 150 g / ±'k tassi portsjoni kohta), lisage vahukoor ja laimikoor.

Additional Note:

NÕUANNE. Vahu võib ette valmistada ja hoida kuni 3 päeva õhukindlas konteineris külmkapis.

*Kui tavalaime ei ole saadaval, asendage need pärsia laimidega, ärge asendage neid sidrunitega.