Ingredients (4 INIMESELE):
- 100 g grahami kreekereid (10 kreekerit)
- 25 g võid (külmana ning väikeste kuubikutena) (±2 tbsp)
- 220 g toorjuustu (pehmet) (±8 oz)
- 140 ml magustatud kondenspiima (±⅔ tassi)
- 150 g laimi Kreeka jogurtit või maitsestamata jogurtit (±½ tassi)
- 4 laimi* (pressitud) (±60 ml / ¼ tassi)
- Serveerimiseks
- Laimikoor
- Vahukoor
Preparation time: 15 min.
Cooking time: 0 min.
Difficulty: easy
Preparation:
Lisage graham-kreekerid ja külm või SuperSonic Chopper Extra hakkurisse, mis on varustatud lisateraga, katke ja tõmmake nööri, kuni sisu on peeneks hakitud. Pange segu eraldi kaussi ning pange kõrvale.
Vahu valmistamiseks: Lisage puhtasse SuperSonic Chopper Extra hakkurisse, mis on varustatud labadega, pehmendatud toorjuust, kondenspiim ja jogurt, katke ja tõmmake nööri, kuni see on täielikult segunenud.
Asetage lehtri kinnitusosa kaanele suletud asendisse. Valage laimimahl lehtrisse ja pöörake see avatud asendisse. Tõmmake juhet ja laske see vahu sisse.
Serveerimiseks: Jagage ühtlaselt graham kreekerite segu ja pange 4 Tassi (umbes 20 g / ±k tassi portsjoni kohta), seejärel jagage ühtlaselt laimivaht ja lisage see graham-kreekerite kihi peale (umbes 150 g / ±'k tassi portsjoni kohta), lisage vahukoor ja laimikoor.
Additional Note:
NÕUANNE. Vahu võib ette valmistada ja hoida kuni 3 päeva õhukindlas konteineris külmkapis.
*Kui tavalaime ei ole saadaval, asendage need pärsia laimidega, ärge asendage neid sidrunitega.