Ingredients (2 people):
- 1 tomat, hakituna
- 1/2 sibulat, poolkuudeks viilutatuna
- 2 küüslauguküünt, peenelt hakituna
- 1 tl kappareid
- 2 spl rohelisi oliive, viilutatuna
- 1 tl hakitud peterselli
- 2 spl tomatikastet
- 1 tl oliiviõli
- Soola
- Pipart
- 2 valge kala fileed
- Vahapaberit
- Vett
Preparation time: 17 min.
Cooking time: 0 min.
Difficulty: average
Preparation:
Segage Taignakausis kokku tomat, sibul, küüslauk, kapparid, oliivid, petersell, tomatikaste ja oliiviõli. Maitsestage soola ja pipraga. Sulgege kauss ja raputage segamini.
Lõigake vahapaberist kaks tükki ja asetage kummalegi üks kalafilee.
Valage prae- või wok-pannile vett ja tõstke sinna Steam It nõu koos vahapaberitel oleva kalaga. Lisage salatilusikate abil selle peale tomatisegu. Pange kaas peale ja tõstke kuumus 12 minutiks keskmise peale.
Additional Note: