Skip to content
Back to Recipes

Avokaado ja kirsstomatid apelsini ning kalaga

Avokaado ja kirsstomatid apelsini ning kalaga

Ingredients (6 people):

  • 1 punane sibul
  • 250 g kirsstomateid (±8.8 untsi)
  • 6 avokaadot (mitte liiga küpsed)
  • 30 ml sidrunimahla (±2 spl)
  • 2 apelsini
  • 6 valge kala fileed (±125 g / 4.4 untsi igaüks)
  • Soola ja pipart
  • 4 koriandrioksa (peenelt hakitud)
  • 30 ml oliiviõli (±2 spl)

Preparation time: 30 min.

Cooking time: 15 min.

Difficulty: easy

Preparation:

  • Kuumutage ahju temperatuurile Th 6 / 180°C / 350°F ilma konvektsioonita, seejärel asetage silikoonist küpsetuspaber külmale ahjurestile või metallist küpsetusplaadile, asetage kõrvale.

  • Koorige sibul, lõigake pooleks ning hakkige suure võrguga Super Dicer’iga.

  • Lõigake kirsstomatid pooleks.

  • Lõigake iga avokaado pooleks, eemaldage südamikud ning eemaldage lusikaga kummagi poole sisu ning tükeldage suure võrguga Super Dicer’iga. Oksüdeerumise vältimiseks lisage sidrunimahla.

  • Koorige apelsinid ja lõigake viiludeks.

  • Asetage kalafileed silikoonist küpsetuspaberile, maitsestage soola ja pipraga ning asetage igale fileele 3 või 4 apelsinilõiku. Küpsetage ahjus 15 minutit.

  • Hautage suurel praepannil oliiviõlis sibulat kõrgel kuumusel 2-3 min. Lisage kirsstomatid ja jätkake keetmist 1 min. Lisage avokaado, hakitud koriander, sool, pipar ja keetke 2 min. õrnalt segades.

  • Serveerige kala sibula, tomati ning avokaado seguga.

Additional Note: