Ingredients (6 people):
- 1 punane sibul
- 250 g kirsstomateid (±8.8 untsi)
- 6 avokaadot (mitte liiga küpsed)
- 30 ml sidrunimahla (±2 spl)
- 2 apelsini
- 6 valge kala fileed (±125 g / 4.4 untsi igaüks)
- Soola ja pipart
- 4 koriandrioksa (peenelt hakitud)
- 30 ml oliiviõli (±2 spl)
Preparation time: 30 min.
Cooking time: 15 min.
Difficulty: easy
Preparation:
Kuumutage ahju temperatuurile Th 6 / 180°C / 350°F ilma konvektsioonita, seejärel asetage silikoonist küpsetuspaber külmale ahjurestile või metallist küpsetusplaadile, asetage kõrvale.
Koorige sibul, lõigake pooleks ning hakkige suure võrguga Super Dicer’iga.
Lõigake kirsstomatid pooleks.
Lõigake iga avokaado pooleks, eemaldage südamikud ning eemaldage lusikaga kummagi poole sisu ning tükeldage suure võrguga Super Dicer’iga. Oksüdeerumise vältimiseks lisage sidrunimahla.
Koorige apelsinid ja lõigake viiludeks.
Asetage kalafileed silikoonist küpsetuspaberile, maitsestage soola ja pipraga ning asetage igale fileele 3 või 4 apelsinilõiku. Küpsetage ahjus 15 minutit.
Hautage suurel praepannil oliiviõlis sibulat kõrgel kuumusel 2-3 min. Lisage kirsstomatid ja jätkake keetmist 1 min. Lisage avokaado, hakitud koriander, sool, pipar ja keetke 2 min. õrnalt segades.
Serveerige kala sibula, tomati ning avokaado seguga.
Additional Note: