Skip to content
Back to Recipes

ŠOKOLAADI-SARAPUUPÄHKLI KÜPSETAMISVABA JUUSTUKOOK

ŠOKOLAADI-SARAPUUPÄHKLI KÜPSETAMISVABA JUUSTUKOOK

Ingredients (12 INIMESELE):

  • 250 g küpsiseid või kreekereid
  • 150 g võid (sulatatud) (⅔ tassi)
  • 250 g sarapuupähkli šokolaadi (sulatatud)
  • 400 g toorjuustu (pehmet)
  • 30 g suhkrut ( 1/4 tassi)
  • 1 näpuotsatäis soola Serveerimiseks (valikuline)
  • Värskeid marju, šokolaadipuru, röstitud sarapuupähkleid

Preparation time: 15 min.

Cooking time: 0 min.

Standing time: 2 h

Difficulty: average

Preparation:

  • Pange küpsised või kreekerid ning sulatatud või SuperSonic Chopper Extra lõikurisse. hakkige kuni puru on peenestatud.

  • Suruge puru kõvasti nelinurksesse koogivormi. Pange külmikusse kuni puru tahenenud on.

  • Lisage segamiskaussi sulanud maapähklišokolaad, Pehmeks tehtud kreemjuust, tuhksuhkur ja sool. Segage täieliku segunemiseni.

  • Valage juustukoogi segu nelinurksesse koogivormi küpsisepuru peale. Spaatlit kasutades siulge Juustukoogi ülaosa. Pange 2 tunniks või tahenemiseni külmikusse.

  • Eemaldage juustukook ettevaatlikult vormist ja pange serveerimisalusele. Lõigake tükkideks ja serveerige Šokolaadipuru, tükeldatud röstitud sarapuupähklite ning värskete marjadega.

Additional Note: