Ingredients (4 people):
- 4 merikuradi fileed (± 150-180 g igaüks))*
- Soola ja pipart
- 3 tsp 3 tl sidrunimahla (± 15 ml)
- 100 g lambsalatit
- 50 g kreeka pähklit
- 100 ml oliiviõli
- 1 tsp soola (± 5 ml)
- 1 tsp päevalilleõli (± 5 ml)
Preparation time: 15 min.
Cooking time: 25 min.
Difficulty: average
Costs: middle
Preparation:
Eelsoojendage ahi 200°C / Th 6-7 peale.
Maitsestage merikurat soola ja pipraga ning pigistage peale sidrunimahla.
Peske hoolikalt lambsalat ja kuivatage salatikeerutajas. Pange lambsalat ja kreeka pähklid Extra Chef hakkurisse ja tükeldage peenelt. Lõpetuseks lisage oliiviõli ja sinepit ning maitsestage soolaga.
Määrige määrdeharja abil UltraPro 3,3 õliga, seejärel tehke sama kalaga, määrides sinna Extra Chefis olev segu.
Katke ja küpsetage ahjus umbes 25 min. Poolepeal eemaldage kaas.
Serveerige Mikrolaineahju pastavalmistajas tehtud pastaga või MicroGourmet’ga tehtud aurutatud köögiviljadega.
Additional Note:
* * küsige oma kalakaupmehe käest jätkusuutlikest allikatest pärinevate valikute kohta.