Ingredients (6 people):
- 275 g värsket tuunikala, tükeldatud
- 1 spl õli
- 6 keskmist muna
- 150 g rohelisi ube
- 150 g kartuleid
- 6 kartuleid
- 2 spl seesamiseemneid
- 2 salatilehte
- 1/2 punast sibulat
- 150 g tomateid
- 500 g rohelist salatisegu, pestud ja kuivatatud
- 2 koriandrivart
- Marinaad
- 1 spl õli
- 2 spl sojakastet
- 2 tl magusat sojakastet
- 2 g värsket ingverit
- 2 g värsket sidrunheina
Preparation time: 20 min.
Cooking time: 0 min.
Standing time: 5 min.
Difficulty: average
Preparation:
Segage Freezer Mates keskmises 1 l karbis kõik marinaadi koostisosad ja tükeldatud tuunikala. Jätke 20 min külmkappi marineerima.
Valage 400 ml vett Micro Urban suurde alusesse ja asetage Shielded Colander sõel selle peale. Toidupintslit kasutades määrige kergelt 80 ml õliga 6 ramekin-vormi. Asetage need Shielded Colander sõela ja lööge igasse ramekin-vormi 1 muna. Ärge sulgege vorme.
Katke Shielded Cover kattega ja küpsetage mikrolaineahjus 7 min 600 vati juures pehmeks keedetud munade jaoks või 9 min kõvaks keedetud munade jaoks. Võtke ramekin-vormid Micro Urban suurest alusest välja ja asetage kõrvale.
Valage puhtasse Micro Urban suurde alusesse 400 ml vett. Puhastage rohelised oad, koorige ja tükeldage kartulid, asetage need Shielded Colander sõela, seejärel laduge Alusele. Katke ning küpsetage u 10 min 900 vati juures mikrolaineahjus.
Lükkige marineeritud tuunikala puitvarrastele, seejärel keerutage neid seesamiseemnete sees. Asetage salatilehed Shallow Colander sõela ja vardad peale.
Kartulite ja roheliste ubade esimese küpsemisaja lõpus lisage Shallow Colander sõel Shielded Colander sõela peale, katke ning küpsetage u 4 min 900 vati juures mikrolaineahjus. Jätke 5 min seisma.
Koorige sibul ja tomat, seejärel viilutage need MandoChefi (paksus 2) kasutades.
Igale taldrikule, mille pealt serveerite, pange kenake hunnik rohelist salatisegu, mõned koriandrilehed ning garneerige muna, tomati, sibula, roheliste ubade ja tuunikalavardaga. Maitsestage enda valitud kastme, soola ja pipraga.
Additional Note: