Ingredients (4 people):
- kartulit
- rohelisi ube
- tuunikalakonservi
- peasalat
- punast sibulat
- musta või rohelist oliivi
- tomatit
- keedumuna
- anšoovist (võib ära jätta)
- Marinaad
- 1 kimp peterselli
- 2 spl sidrunimahla
- 2 spl punase veini äädikat
- 8 spl oliiviõli
- 1 spl sinepit
- soola ja pipart
Preparation time: 10 min.
Cooking time: 22 min.
Difficulty: average
Preparation:
Valage 4 dl vett MicroGourmet veevanni, poolitage kartulid, pange need kaussi, kaas peale ja valmistage 6 min. Võtke mikrolaineahjust
välja, lisage sõelale oad, pange kaas peale ja valmistage veel 16 min.
Laske seista 5 min.
Loputage ja kuivatage salat Spinning Chefiga. Pange kõik salati koostisained kaussi, v.a muna.
Hakkige Herb Chopperiga petersell ja raputage kõik koostisained Segistiga 500ml marinaadiks.
Valage marinaad salatile ja kaunistage munaga, soovi korral lisage anšoovis. Serveerige hea leivaga.
Soovitus:
Anšoovise võite hakkida tükkideks ja segada salati sisse. Tuunikala võite asendada kanaga.