Skip to content
Back to Recipes

Mini-pitsa

Mini-pitsa

Ingredients (0 people):

  • Koostisained 12 tk valmistamiseks:
  • U 300 g leht-, pitsa- või pirukatainast
  • 12 tl Dijoni sinepit(võimaluse korral koos sinepiseemnetega)
  • 12 miniviinerit (või muid sarnaseid vorste või tükeldatud sinki)
  • 1 munakollane pintseldamiseks

Preparation time: 15 min.

Cooking time: 18 min.

Difficulty: average

Preparation:

Rullige taigen lahti.

Avage Pirukavorm „Multi” ning vormige vormi põhja abil pirukad.

Raputage vormi sakkidele veidike jahu ja asetage tainatükk vormile.

Pintseldage ääred Silikoonpintsli abil veega.

Asetage 1 tl sinepit taigna keskele ja miniviiner sinepi peale. Sulgege Pirukavorm „Multi”, pirukaservade tihedalt kinnitamiseks suruge umbes 5 sekundit.

Asetage pirukad ettevaatlikult Silikoonist küpsetusalusele ja pintseldage neid lahtiklopitud munakollasega.

Küpsetage u 18 min temperatuuril 200 °C.