Ingredients (0 people):
- Koostisained 12 tk valmistamiseks:
- U 300 g leht-, pitsa- või pirukatainast
- 12 tl Dijoni sinepit(võimaluse korral koos sinepiseemnetega)
- 12 miniviinerit (või muid sarnaseid vorste või tükeldatud sinki)
- 1 munakollane pintseldamiseks
Preparation time: 15 min.
Cooking time: 18 min.
Difficulty: average
Preparation:
Rullige taigen lahti.
Avage Pirukavorm „Multi” ning vormige vormi põhja abil pirukad.
Raputage vormi sakkidele veidike jahu ja asetage tainatükk vormile.
Pintseldage ääred Silikoonpintsli abil veega.
Asetage 1 tl sinepit taigna keskele ja miniviiner sinepi peale. Sulgege Pirukavorm „Multi”, pirukaservade tihedalt kinnitamiseks suruge umbes 5 sekundit.
Asetage pirukad ettevaatlikult Silikoonist küpsetusalusele ja pintseldage neid lahtiklopitud munakollasega.
Küpsetage u 18 min temperatuuril 200 °C.