Ingredients (4 people):
1 punane sibul
2 küüslauguküünt
100 ml maitsestamata jogurtit
1 spl laimimahla
1 laimi riivitud koor
1 spl jahvatatud kurkumit
1 spl jahvatatud koriandrit
1 tl jahvatatud köömneid
1 tl punast tšillipulbrit
1 tl soola
600 g kana rinnafileed
300 ml aedviljapuljongit
1 spl maisitärklist (Maizena), mis on lahustatud 25 ml vees
Serveerimiseks
100 ml kookospiima
2 spl kookoshelbeid
Preparation time: 10 min.
Cooking time: 10 min.
Difficulty: easy
Preparation:
1. Kasutage Extra Chef lõikurit kastme koostisainete hakkimiseks ja segamiseks.
2. Lõigake U-seeria kööginoaga kanarind võrdse suurusega väikesteks tükkideks ja pange need survepoti MicroWave Pressure Cooker II põhja.
3. Valage peale kaste ja segage segu spaatliga. Laske kanal marineerida 10 min.
4. Lisage aedviljapuljong ja maisitärklis ning segage uuesti.
5. Küpsetage toitu ahjus 10 min. 900 W juures ja seejärel laske sel enne kaane avamist 5 min. jahtuda.
6. Segage kastme hulka kookospiim ja serveerimisel riputage toidule kookoshelbeid.
Serveerige kastet koos nuudlite või riisiga.