Skip to content
Back to Recipes

Karrikana

Karrikana

Ingredients (4 people):

1 punane sibul

2 küüslauguküünt

100 ml maitsestamata jogurtit

1 spl laimimahla

1 laimi riivitud koor

1 spl jahvatatud kurkumit

1 spl jahvatatud koriandrit

1 tl jahvatatud köömneid

1 tl punast tšillipulbrit

1 tl soola

600 g kana rinnafileed

300 ml aedviljapuljongit

1 spl maisitärklist (Maizena), mis on lahustatud 25 ml vees

Serveerimiseks

100 ml kookospiima

2 spl kookoshelbeid

Preparation time: 10 min.

Cooking time: 10 min.

Difficulty: easy

Preparation:

1. Kasutage Extra Chef lõikurit kastme koostisainete hakkimiseks ja  segamiseks.

2. Lõigake U-seeria kööginoaga kanarind võrdse suurusega väikesteks tükkideks ja pange need survepoti MicroWave Pressure Cooker II põhja.

3. Valage peale kaste ja segage segu spaatliga. Laske kanal marineerida 10 min.

4. Lisage aedviljapuljong ja maisitärklis ning segage uuesti.

5. Küpsetage toitu ahjus 10 min. 900 W juures ja seejärel laske sel enne kaane avamist 5 min. jahtuda.

6. Segage kastme hulka kookospiim ja serveerimisel riputage toidule kookoshelbeid.

 

Serveerige kastet koos nuudlite või riisiga.