Ingredients (4 INIMESELE):
- 1 kanajalg
- Soola ja pipart
- 1 loorberileht
- 1 küüslauguküüs
- 200 g kartuleid
- 100 g porgandit
- 200 g punapeeti
- 1 sibul
- 300 g kapsast
- 25 g tomatipastat
- 1.5 l vett
- 40 g võid
- Serveerimiseks
- Paar roheliste maitsetaimede lehte
- Vürtsikat pipart
- Rohelist sibulat
- Hapukoort
Preparation time: 30 min.
Cooking time: 50 min.
Standing time: 15 min.
Difficulty: average
Preparation:
Asetage kanajalg UltraPro 3,5 L nõusse. Lisage sool, pipar, loorberileht ja kooritud küüslauk.
Koorige köögiviljad ja lõigake neid MandoChefiga: kartulid pulkadeks (9;9), porgandid ja peedid julienne'ideks (1;6), seejärel sibul ja kapsas viiludeks (1/lukus).
Lisage köögiviljad UltraPro nõusse liha hulka järgmises järjekorras: kapsas, seejärel kartulid, peedid, porgandid ja sibul.
Segage 350 ml EZ Shakeris tomatipasta 200 ml veega ja valage Ultra Pro nõusse.
Lisage väikesed võitükid kõige peale ja valage vett kuni see köögiviljad katab. Ärge segage.
Katke ja kuumutage mikrolaineahjus 20 minutit võimsusel 600 vatti.
Eelkuumutage ahi temperatuurini 220°C / Th 7-8 ning kuumutage lõpus suppi 30 min.
Laske umbes 15 min seista.
Eemaldage kanajalg supist, eemaldage luud ning lõigake see väikesteks tükkideks enne suppi tagasi panemist.
Serveerige mõne maitsetaimega, kuuma pipraga, rohelise sibula ja hapukoorega.
Additional Note:
Nõuanne: Järgmisel päeval on supp veelgi maitsvam.