Skip to content
Back to Recipes

Kanaborš

Kanaborš

Ingredients (4 INIMESELE):

  • 1 kanajalg
  • Soola ja pipart
  • 1 loorberileht
  • 1 küüslauguküüs
  • 200 g kartuleid
  • 100 g porgandit
  • 200 g punapeeti
  • 1 sibul
  • 300 g kapsast
  • 25 g tomatipastat
  • 1.5 l vett
  • 40 g võid
  • Serveerimiseks
  • Paar roheliste maitsetaimede lehte
  • Vürtsikat pipart
  • Rohelist sibulat
  • Hapukoort

Preparation time: 30 min.

Cooking time: 50 min.

Standing time: 15 min.

Difficulty: average

Preparation:

  • Asetage kanajalg UltraPro 3,5 L nõusse. Lisage sool, pipar, loorberileht ja kooritud küüslauk.

  • Koorige köögiviljad ja lõigake neid MandoChefiga: kartulid pulkadeks (9;9), porgandid ja peedid julienne'ideks (1;6), seejärel sibul ja kapsas viiludeks (1/lukus).

  • Lisage köögiviljad UltraPro nõusse liha hulka järgmises järjekorras: kapsas, seejärel kartulid, peedid, porgandid ja sibul.

  • Segage 350 ml EZ Shakeris tomatipasta 200 ml veega ja valage Ultra Pro nõusse.

  • Lisage väikesed võitükid kõige peale ja valage vett kuni see köögiviljad katab. Ärge segage.

  • Katke ja kuumutage mikrolaineahjus 20 minutit võimsusel 600 vatti.

  • Eelkuumutage ahi temperatuurini 220°C / Th 7-8 ning kuumutage lõpus suppi 30 min.

  • Laske umbes 15 min seista.

  • Eemaldage kanajalg supist, eemaldage luud ning lõigake see väikesteks tükkideks enne suppi tagasi panemist.

  • Serveerige mõne maitsetaimega, kuuma pipraga, rohelise sibula ja hapukoorega.

Additional Note:

Nõuanne: Järgmisel päeval on supp veelgi maitsvam.