Ingredients (4 people):
- 300 ml pikateralist riisi
- 500 ml vett
- 25 ml oliiviõli
- 2 sl piiniaseemneid
- 25 ml õli
- 600 g kanafileed
- 1 šalottsibul
- 2 sl murulauku
- 1 tl soola
- ¼ tl pipart
- 30 g riivitud parmesani
Preparation time: 10 min.
Cooking time: 20 min.
Difficulty: easy
Preparation:
Loputage riisi, kuni vesi jääb selgeks. Valage riis riisikeetjasse, lisage vett, pange kaas peale ja hautage 15 min. mikrolaineahjus võimsusel 800 W. Laske 5 min. seista ja segage silikoonkaabitsa abil läbi.
Kuumutage Tchefseries 28 cm pannil õli. Lisage piiniaseemned ja safran ning praadige kuldpruuniks. Hakkige ExtraChefis sibulad, lisage koos valge veiniga pannile ja praadige 2 min.
Võtke pann pliidilt, lisage tomatid, porrulauk, riis, sool ja pipar, garneerige toit riivitud parmesaniga ja serveerige.