Skip to content
Back to Recipes

Itaalia riis

Itaalia riis

Ingredients (4 people):

  • 300 ml pikateralist riisi
  • 500 ml vett
  • 25 ml oliiviõli
  • 2 sl piiniaseemneid
  • 25 ml õli
  • 600 g kanafileed
  • 1 šalottsibul
  • 2 sl murulauku
  • 1 tl soola
  • ¼ tl pipart
  • 30 g riivitud parmesani

Preparation time: 10 min.

Cooking time: 20 min.

Difficulty: easy

Preparation:

Loputage riisi, kuni vesi jääb selgeks. Valage riis riisikeetjasse, lisage vett, pange kaas peale ja hautage 15 min. mikrolaineahjus võimsusel 800 W. Laske 5 min. seista ja segage silikoonkaabitsa abil läbi.

Kuumutage Tchefseries 28 cm pannil õli. Lisage piiniaseemned ja safran ning praadige kuldpruuniks. Hakkige ExtraChefis sibulad, lisage koos valge veiniga pannile ja praadige 2 min.

Võtke pann pliidilt, lisage tomatid, porrulauk, riis, sool ja pipar, garneerige toit riivitud parmesaniga ja serveerige.