Ingredients (3 people):
600 g guljaši jaoks tükeldatud veiseliha
1½ sl Dijoni sinepit
1½ sl jahu
1½ sl jahvatatud paprikat
Soola ja pipart
2 küüslauguküünt
1 sibul
4 dl sooja kanapuljongit
1 sl kontsentreeritud tomatipüreed
Preparation time: 10 min.
Cooking time: 30 min.
Difficulty: easy
Preparation:
1. Pange liha MicroWave’i kiirkeedupotti. Segage see sinepi, siis jahu ning lõpuks paprika, soola ja pipraga.
2. Hakkige Turbo Chefis küüslauk ja sibul ning lisage lihale. Segage hoolikalt silikoonkaabitsa abil.
3. Lisage soe kanapuljong ja tomatipüree ning segage. Liha peab olema vedelikuga kaetud. Pange kaas peale ja valmistage toitu 30 min. võimsusel 900 W. Enne kaane avamist laske toidul 15 min. seista.
Serveerige kartulitega.