Skip to content
Back to Recipes

Guljašš

Guljašš

Ingredients (3 people):

600 g guljaši jaoks tükeldatud veiseliha

1½ sl Dijoni sinepit

1½ sl jahu

1½ sl jahvatatud paprikat

Soola ja pipart

2 küüslauguküünt

1 sibul

4 dl sooja kanapuljongit

1 sl kontsentreeritud tomatipüreed

Preparation time: 10 min.

Cooking time: 30 min.

Difficulty: easy

Preparation:

1. Pange liha MicroWave’i kiirkeedupotti. Segage see sinepi, siis jahu ning lõpuks paprika, soola ja pipraga.

2. Hakkige Turbo Chefis küüslauk ja sibul ning lisage lihale. Segage hoolikalt silikoonkaabitsa abil.

3. Lisage soe kanapuljong ja tomatipüree ning segage. Liha peab olema vedelikuga kaetud. Pange kaas peale ja valmistage toitu 30 min. võimsusel 900 W. Enne kaane avamist laske toidul 15 min. seista.

 

Serveerige kartulitega.