Ingredients (4 people):
- 1 sibul
- 2 küüslauguküünt
- 1 roheline paprika
- 1 jalapeno (tšilli)
- 500 g tomateid
- 1 spl kakaopulbrit
- 1 spl roosuhkrut
- 1 tl soola
- 500 g veisehakkliha
- 1 purk punaseid aedube (kuivkaal ca 200 g)
- 1 tl soola
- värskelt jahvatatud pipart
Preparation time: 10 min.
Cooking time: 13 min.
Difficulty: average
Preparation:
Haki sibul, küüslauk, paprika ja tšillipipar ExtraChef’is ning pane need mikrolaineahju survepotti II.
Haki ExtraChef’is tomatid ja aseta survepotti II.
Sega spaatlit kasutades juurde ülejäänud koostisained. Aseta kaas peale ja küpseta rooga mikrouunis 13 minutit võimsusel 900 W. Lase toidul enne kaane avamist 10 minutit seista.
Serveeri riisi ja guacamole’ga.