Skip to content
Back to Recipes

Chili con carne

Chili con carne

Ingredients (4 people):

  • 1 sibul
  • 2 küüslauguküünt
  • 1 roheline paprika
  • 1 jalapeno (tšilli)
  • 500 g tomateid
  • 1 spl kakaopulbrit
  • 1 spl roosuhkrut
  • 1 tl soola
  • 500 g veisehakkliha
  • 1 purk punaseid aedube (kuivkaal ca 200 g)
  • 1 tl soola
  • värskelt jahvatatud pipart

Preparation time: 10 min.

Cooking time: 13 min.

Difficulty: average

Preparation:

Haki sibul, küüslauk, paprika ja tšillipipar ExtraChef’is ning pane need mikrolaineahju survepotti II.

Haki ExtraChef’is tomatid ja aseta survepotti II.

Sega spaatlit kasutades juurde ülejäänud koostisained. Aseta kaas peale ja küpseta rooga mikrouunis 13 minutit võimsusel 900 W. Lase toidul enne kaane avamist 10 minutit seista.

Serveeri riisi ja guacamole’ga.