Ingredients (2 people):
- 1 keskmise suurusega suvikõrvits
- 15 ml vett (±1 spl)
- 250 g lõhefileed (± 250 ml)
- 15 ml teriyaki pastat või kastet (±1 spl)
- 10 ml röstitud seesamiseemneid (±2 tl)
- Serveerimiseks omal valikul
- Laimi- või sidruniviil, tšilli- või norihelbed
Preparation time: 10 min.
Cooking time: 2 min. 30 sec.
Difficulty: easy
Preparation:
Valmistage Käsispiraalitaja abil suvikõrvitsast spagetid. Asetage Omletivalmistajasse. Raputage peale 15 ml / 1 spl vett.
Pange lõhe nuudlitele. Pintseldage peale teriyaki kastet ning puistake seesamiseemnetega üle.
Pange kaas peale ning valmistage mikrolaineahjus 2 min ja 30 sekundit 900 vati juures või kuni lõhe on küpsenud, nagu teile meeldib. Soovi korral pigistage peale tsitrust ja puistake peale tšilli- või norihelbeid.
Additional Note: