Skip to content
Back to Recipes

Röstitud müsli-jogurti parfee

Röstitud müsli-jogurti parfee

Ingredients (1 people):

  • Röstitud müsli 5-7 portsionit/päeva
  • 200 g kaerahelbeid või kaerakliisid (±2 tassi)
  • 100 g viilutatud mandleid (±1 tass)
  • 30 ml looduslikku õli (päevalill või raps) (±2 spl)
  • 100 g mett (±½ tassi)
  • Parfee koostisosad iga portsjoni/päeva jaoks
  • 100 g maasikaid, vaarikaid, mangot, virsikuid, kiivit või muid pehmeid puuvilju omal valikul
  • 15 g suhkrut (±1 spl)
  • 250 g maitsestamata jogurtit (±2 tassi)

Preparation time: 15 min.

Cooking time: 17 min.

Difficulty: easy

Preparation:

  • Röstitud müsli ettevalmistamine nädalaks:

    • Eemaldage ahjuplaat ja soojendage ahi 160°C konvektsioonirežiimil.
    • Segage kausis kokku koostisosad röstitud müsli jaoks spaatli abil, kuni segu on ühtlane.
    • Pange servadega silikoonist küpsetusalus külmale ahjurestile või ahjuplaadile ja laotage sisu ühtlaselt kogu pinnale.
    • Küpsetage 15 kuni 17 minutit. Segage paar korda küpsemise ajal, kuni saate ühtlaselt pruuni röstitud müsli. (Kasutage silikoonist kindaid ning olge kuumaga ettevaatlik).
    • Jätke röstitud müsli kuni täieliku jahtumiseni küpsetusalusele, seejärel hoiustage seda õhukindlas anumas*.
  • Valige iga päev parfeed valmistades puuvili omal valikul ja segage** suhkruga, kuni teil on ühtlane kaste.

  • Pange jogurt ja kaste kihiti 550 ml universaalpurki. Täitke kastmekonteineri kork krõbeda müsliga.

  • Lisage parfeele röstitud müsli, kui on käes aeg seda nautida.

Additional Note:

NÕUANNE.

* Ovaalmahutid on ideaalsed õhukindlad konteinerid, mis hoiavad teie röstitud müsli terve nädala krõbedana.

** SuperSonic Chopper Compact hakkur hakib pehmed puuviljad sekunditega täiuslikuks kastmeks.