Ingredients (4 people):
- 5 tomateid
- 1 punane pipar
- 1 kurk
- 1 küüslauguküünt
- 25 ml äädikat
- 30 ml oliiviõl
- 5 g soola
- 5 g näpuotsatäis pipart
- 1 väike apteegitill
- 250 ml hästi maha jahutatud rõõska koort
- 1 g apteegitilli seemneid
- Näpuotsatäis soola ja pipart
Preparation time: 15 min.
Cooking time: 0 min.
Difficulty: average
Preparation:
Koorige universaalse koorija abil kõik köögiviljad ja lõigake need tükkideks (välja arvatud apteegitill).
Hakkige tomateid Extra Chef’is, et saada ühtlane püree. Seejärel valag see Mix N Stor 2 l kannu
Segage pipar, kurk, küüslauk, äädikas ja 25 ml oliiviõli Extra Chef nõus kokku ning seejärel segage see kokku EZ Mix N Stor 2 l kannus oleva tomatipüreega. Maitsestage vastavalt oma maitsele.
Viilutage apteegitill MandoChef’i abil õhukeselt, lisage veidi soola ja segage ülejäänud oliiviõliga läbi..
Serveerige gaspachot klaasides ja kaunistage see õhukeselt viilutatud apteegitilli ning aniisimaitselise espuma pallikesega.
Vahustage koor Speedy Chef abil ja lisage lõpus apteegitilli seemned, sool ja pipar.
Serveerige hästi jahutatuna.
Additional Note: