Skip to content
Back to Recipes

Marineeritud suvikõrvits oliivide ja fetajuustuga

Marineeritud suvikõrvits oliivide ja fetajuustuga

Ingredients (4 people):

  • 1 kg suvikõrvitsat (üsna peenikesi)
  • 75 ml laimimahla
  • 1 tl soola
  • pipart
  • 100 g kivideta musti oliive
  • roheline sibul
  • 200 g fetat
  • 50 ml oliiviõli

Preparation time: 0 min.

Cooking time: 15 min.

Difficulty: average

Preparation:

  1. Lõigake suvikõrvitsalt otsad ära ja viilutage FusionMaster viiluriiviga.
  2. Segage suvikõrvits laimimahla, soola ja pipraga. Laske 10 min. seista.
  3. Lõigake oliivid õhukesteks viiludeks ja roheline sibul peeneks.
  4. Lõigake fetajuust kuubikuteks.
  5. Segage kõik ained omavahel salatiks.

Serveerige liha juurde.