Skip to content
Back to Recipes

Biscotti küpsised

Biscotti küpsised

Ingredients (4 people):

2 ½ dl jahu
½ tl küpsetuspulbrit
1 ½ dl roosuhkrut
(või tavalist suhkrut)
1 vanillikaun
1 näputäis soola
2 muna
50 g mandleid
75 g šokolaadi (taina jaoks)
100 g šokolaadi (sulatamiseks)

Preparation time: 10 min.

Cooking time: 50 min.

Difficulty: easy

Preparation:

1. Segage nõus jahu ja küpsetuspulber.
Lisage suhkur, vanillikaun, sool
ja munad ning segage. Murdke
šokolaad väikesteks tükkideks,
hakkige mandlid Herb Chopper
lõikuriga ja lisage mõlemad tainale.
2. Andke tainale ligikaudu 2 cm
paksune ristkülikukujuline vorm ja küpsetage
25 minutit temperatuuril 175 °C.
3. Laske jahtuda 2 minutit, lõigake
ligikaudu 2 cm laiusteks tükkideks,
asetage tükid lameda poolega
küpsetusplaadile ja küpsetage veel
25 minutit. Laske jahtuda.
4. Sulatage šokolaad – kasutage
mikrolaineahjus nõud Micro Deli Dip ja
laske šokolaadil sulada 2 minutit 650
juures. Seejärel laske 2 minutit seista.